
Producent
Stopień palenia
Skład
Zawartość kofeiny
Opakowanie
Rekomendowany sposób przygotowania
Kwasowość
Gorycz
Słodycz
Intensywność smaku
Profil smakowy
-
Czekolada, karmel, orzech (31)
-
Orzech, migdał, owoc (2)
-
Orzech, czekolada (9)
-
Śmietanka, orzech (2)
-
Czekolada (19)
-
Orzech (2)
-
Orzech, owoc (2)
-
Migdał, wanilia, owoc (2)
-
Czekolada, orzechy, owoce cytrusowe (4)
-
Migdał, wiśnia (2)
-
Karmel, czekolada (13)
-
Mleczna czekolada, karmel, żółte owoce, miód (3)
-
Czekolada, orzech, śliwka, suszone jabłko (4)
Pochodzenie ziaren
-
Brazylia, Indie (28)
-
Brazylia, Etiopia, Kolumbia (9)
-
Brazylia, Kolumbia (6)
-
Kolumbia, Indie (6)
-
Brazylia, Etiopia (2)
-
Etiopia (3)
-
Brazylia, Kolumbia, Rwanda (3)
-
Brazylia, Meksyk, Indie (2)
-
Brazylia, Kolumbia, Kostaryka (2)
-
Brazylia, Etiopia, Meksyk (2)
-
Brazylia, Kolumbia, Indie (4)
-
Wietnam 50%, Brazylia 25%, Honduras 25% (3)
-
India Cherry 20%, Gwatemala 20%, Honduras 20%, Columbia 40% (6)
-
Brazylia, Rwanda (3)
-
Indie/ Kernataka (3)
-
Guatemala, region Santa Rosa (3)
Palarnia
Cena
-
od
do
Kawa ziarnista Fresco Office "00" 1kg

Kawa ziarnista Fresco Office "00"
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 4 dni
Kawa ziarnista Fresco Office "20" 1kg

Kawa ziarnista Fresco "20"
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 4 dni
Kawa ziarnista Fresco Office "40" 1kg

Kawa ziarnista Fresco "40"
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 4 dni
Kawa ziarnista Fresco Office "60" 1kg

Kawa ziarnista Fresco "60"
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 4 dni
Kawa ziarnista mieszana Caffe Molinari Qualita Oro 1000 g

Dostępność: dostępny
Dostawa w: do tygodnia
Mexico Altura - Darvea kawa ziarnista 1kg

Mexico Altura - Charakterystyka
Pochodzenie: Meksyk - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1200 - 1500 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 3/5
Intensywność smaku: 4/5
Kwasowość: 2/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Orzech włoski, cynamon, gałka muszkatołowa, czekolada, cytrusy, karmel
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Mexico Altura - Darvea kawa ziarnista 250g

Mexico Altura - Charakterystyka
Pochodzenie: Meksyk - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1200 - 1500 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 3/5
Intensywność smaku: 4/5
Kwasowość: 2/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Orzech włoski, cynamon, gałka muszkatołowa, czekolada, cytrusy, karmel
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Mexico Altura - Darvea kawa ziarnista 500g

Mexico Altura - Charakterystyka
Pochodzenie: Meksyk - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1200 - 1500 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 3/5
Intensywność smaku: 4/5
Kwasowość: 2/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Orzech włoski, cynamon, gałka muszkatołowa, czekolada, cytrusy, karmel
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Nicaragua El Limoncillo - Darvea Haze kawa specialty 1kg

Nicaragua El Limoncillo Haze - Charakterystyka
Pochodzenie: Nicaragua
Region: Matagalpa
Farma: Fincas Mierisch
Wysokość upraw: 850-1110 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Java Caturra
Jakość: Specialty
Obróbka: Myta
Rok Zbioru: 2021
Stopień palenia: Jasne lub średnie
Punkty SCA: 84
Nuty smakowe: Czekolada, orzech włoski, orzech laskowy
Przeznaczenie: Espresso, filter
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Nicaragua El Limoncillo - Darvea Haze kawa specialty 250g

Nicaragua El Limoncillo Haze - Charakterystyka
Pochodzenie: Nicaragua
Region: Matagalpa
Farma: Fincas Mierisch
Wysokość upraw: 850-1110 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Java Caturra
Jakość: Specialty
Obróbka: Myta
Rok Zbioru: 2021
Stopień palenia: Jasne lub średnie
Punkty SCA: 84
Nuty smakowe: Czekolada, orzech włoski, orzech laskowy
Przeznaczenie: Espresso, filter
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Nicaragua El Limoncillo - Darvea Haze kawa specialty 500g

Nicaragua El Limoncillo Haze - Charakterystyka
Pochodzenie: Nicaragua
Region: Matagalpa
Farma: Fincas Mierisch
Wysokość upraw: 850-1110 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Java Caturra
Jakość: Specialty
Obróbka: Myta
Rok Zbioru: 2021
Stopień palenia: Jasne lub średnie
Punkty SCA: 84
Nuty smakowe: Czekolada, orzech włoski, orzech laskowy
Przeznaczenie: Espresso, filter
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Nicaragua SHG - Darvea kawa ziarnista 1kg

Nicaragua SHG - Charakterystyka
Pochodzenie: Nikaragua - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1500 - 2000 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 3/5
Intensywność smaku: 3/5
Kwasowość: 3/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Gorzka czekolada, orzechy, cytrusy
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Nicaragua SHG - Darvea kawa ziarnista 250g

Nicaragua SHG - Charakterystyka
Pochodzenie: Nikaragua - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1500 - 2000 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 3/5
Intensywność smaku: 3/5
Kwasowość: 3/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Gorzka czekolada, orzechy, cytrusy
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Nicaragua SHG - Darvea kawa ziarnista 500g

Nicaragua SHG - Charakterystyka
Pochodzenie: Nikaragua - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1500 - 2000 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 3/5
Intensywność smaku: 3/5
Kwasowość: 3/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Gorzka czekolada, orzechy, cytrusy
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Oro Nero kawa ziarnista Brazil Mogiana 1000g

Gatunek kawy: 100% Arabika
Pochodzenie: Brazylia / Alta Mogiana – Jeriquara
Odmiana: Red Catuai, Mundo Novo
Nuty smakowe: Mleczna czekolada, karmel, żółte owoce, miód
Obróbka: Natural
Wysokość upraw: od 900 do 1200 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Specialty
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
25 740 99 96
