
Producent
Stopień palenia
Skład
Zawartość kofeiny
Opakowanie
Rekomendowany sposób przygotowania
Kwasowość
Gorycz
Słodycz
Intensywność smaku
Profil smakowy
-
Czekolada, karmel, orzech (31)
-
Orzech, migdał, owoc (2)
-
Orzech, czekolada (6)
-
Śmietanka, orzech (2)
-
Czekolada (18)
-
Orzech (1)
-
Orzech, owoc (1)
-
Migdał, wanilia, owoc (2)
-
Czekolada, orzechy, owoce cytrusowe (2)
-
Migdał, wiśnia (4)
-
Karmel, czekolada (15)
-
Mleczna czekolada, karmel, żółte owoce, miód (3)
-
Czekolada, orzech, śliwka, suszone jabłko (4)
Pochodzenie ziaren
-
Brazylia, Indie (22)
-
Brazylia, Etiopia, Kolumbia (7)
-
Brazylia, Kolumbia (5)
-
Kolumbia, Indie (4)
-
Brazylia, Etiopia (2)
-
Etiopia (3)
-
Brazylia, Kolumbia, Rwanda (4)
-
Brazylia, Meksyk, Indie (4)
-
Brazylia, Kolumbia, Kostaryka (4)
-
Brazylia, Etiopia, Meksyk (4)
-
Brazylia, Kolumbia, Indie (2)
-
Wietnam 50%, Brazylia 25%, Honduras 25% (3)
-
India Cherry 20%, Gwatemala 20%, Honduras 20%, Columbia 40% (6)
-
Brazylia, Rwanda (3)
-
Indie/ Kernataka (3)
-
Guatemala, region Santa Rosa (3)
Palarnia
Cena
-
od
do