Oro Nero kawa ziarnista Rwanda Mabanza 250g
Gatunek kawy: 100% Arabika
Pochodzenie: Rwanda / Karongi
Odmiana: Bourbon, Jackson
Nuty smakowe: Czekolada, wiśnia, karmel, melasa, nuty cytrusowe..
Obróbka: Fully-Washed
Wysokość upraw: od 1600 do 2000 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 83,5 pkt. SCA / Specialty
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 14 dni
Oro Nero kawa ziarnista Rwanda Mabanza 500g
Gatunek kawy: 100% Arabika
Pochodzenie: Rwanda / Karongi
Odmiana: Bourbon, Jackson
Nuty smakowe: Czekolada, wiśnia, karmel, melasa, nuty cytrusowe..
Obróbka: Fully-Washed
Wysokość upraw: od 1600 do 2000 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 83,5 pkt. SCA / Specialty
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 14 dni
Oro Nero kawa ziarnista Wake UP! Blend 1000g
Wake Up! Blend
Gatunek kawy: 80% Arabika / 20% Robusta
Pochodzenie: Brazylia / Rwanda
Region: Cerrado Chapadao de Ferro / południowa prowincja Rwandy
Nuty smakowe: Czekolada, kakao, karmel, orzechy, nuty pomarańczy
Obróbka: Natural/ Semi-Washed
Wysokość upraw: od 800 do 1600 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Speciality
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Oro Nero kawa ziarnista Wake UP! Blend 250g
Wake Up! Blend
Gatunek kawy: 80% Arabika / 20% Robusta
Pochodzenie: Brazylia / Rwanda
Region: Cerrado Chapadao de Ferro / południowa prowincja Rwandy
Nuty smakowe: Czekolada, kakao, karmel, orzechy, nuty pomarańczy
Obróbka: Natural/ Semi-Washed
Wysokość upraw: od 800 do 1600 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Speciality
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Oro Nero kawa ziarnista Wake UP! Blend 500g
Wake Up! Blend
Gatunek kawy: 80% Arabika / 20% Robusta
Pochodzenie: Brazylia / Rwanda
Region: Cerrado Chapadao de Ferro / południowa prowincja Rwandy
Nuty smakowe: Czekolada, kakao, karmel, orzechy, nuty pomarańczy
Obróbka: Natural/ Semi-Washed
Wysokość upraw: od 800 do 1600 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Speciality
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Oro Nero kawa ziarnista Wake UP! Strong Blend 1000g
Gatunek kawy: 70% Arabika / 30% Robusta
Pochodzenie: Brazylia / Rwanda
Region: Cerrado Chapadao de Ferro / poludniowa prowincja Rwandy
Nuty smakowe: Czekolada, kakao, karmel, orzechy, nuty pomarańczy.
Obróbka: Natural/ Semi-Washed
Wysokość upraw: od 800 do 1600 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Specialty
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Oro Nero kawa ziarnista Wake UP! Strong Blend 250g
Gatunek kawy: 70% Arabika / 30% Robusta
Pochodzenie: Brazylia / Rwanda
Region: Cerrado Chapadao de Ferro / poludniowa prowincja Rwandy
Nuty smakowe: Czekolada, kakao, karmel, orzechy, nuty pomarańczy.
Obróbka: Natural/ Semi-Washed
Wysokość upraw: od 800 do 1600 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Specialty
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Oro Nero kawa ziarnista Wake UP! Strong Blend 500g
Gatunek kawy: 70% Arabika / 30% Robusta
Pochodzenie: Brazylia / Rwanda
Region: Cerrado Chapadao de Ferro / poludniowa prowincja Rwandy
Nuty smakowe: Czekolada, kakao, karmel, orzechy, nuty pomarańczy.
Obróbka: Natural/ Semi-Washed
Wysokość upraw: od 800 do 1600 metrów n.p.m.
Jakość kawy: 82 pkt. SCA / Specialty
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Rwanda Munini Nova - Darvea kawa ziarnista specialty 1kg
Rwanda Munini Nova - Charakterystyka
Pochodzenie: Rwanda (Afryka)
Region: Gicumbi
Farma: Munini
Wysokość upraw: 1450 - 1500 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 86,5
Obróbka: Naturalna
Rok zbioru: 2022
Stopień palenia: Jasne
Nuty smakowe: Truskawki, morele, rumianek, wata cukrowa, jagody, czekolada mleczna
Zastosowanie: Pod filtr
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Rwanda Munini Nova - Darvea kawa ziarnista specialty 250g
Rwanda Munini Nova - Charakterystyka
Pochodzenie: Rwanda (Afryka)
Region: Gicumbi
Farma: Munini
Wysokość upraw: 1450 - 1500 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 86,5
Obróbka: Naturalna
Rok zbioru: 2022
Stopień palenia: Jasne
Nuty smakowe: Truskawki, morele, rumianek, wata cukrowa, jagody, czekolada mleczna
Zastosowanie: Pod filtr
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Rwanda Munini Nova - Darvea kawa ziarnista specialty 500g
Rwanda Munini Nova - Charakterystyka
Pochodzenie: Rwanda (Afryka)
Region: Gicumbi
Farma: Munini
Wysokość upraw: 1450 - 1500 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 86,5
Obróbka: Naturalna
Rok zbioru: 2022
Stopień palenia: Jasne
Nuty smakowe: Truskawki, morele, rumianek, wata cukrowa, jagody, czekolada mleczna
Zastosowanie: Pod filtr
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Smak Podróży - Darvea kawa ziarnista 1kg
- Pochodzenie: Azja, Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa
- Gatunek: 80% Arabika : 20% Robusta
- Moc kofeiny: 4/5
- Intensywność smaku: 3/5
- Kwasowość: 2/5
- Palenie: mieszanka ziaren od średnio do mocno palonych
Profil Sensoryczny: praliny, gorzka czekolada, wanilia, kwiaty
Smak: głęboki, ale jednocześnie lekki, mocno czekoladowy z odrobiną cytrusów i kwiatów, lekko dymny
Palenie: od średniego po mocne
Przeznaczenie: najlepiej smakuje zaparzona w kawiarce i French Pressie
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Smak Podróży - Darvea kawa ziarnista 500g
- Pochodzenie: Azja, Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa
- Gatunek: 80% Arabika : 20% Robusta
- Moc kofeiny: 4/5
- Intensywność smaku: 3/5
- Kwasowość: 2/5
- Palenie: mieszanka ziaren od średnio do mocno palonych
Profil Sensoryczny: praliny, gorzka czekolada, wanilia, kwiaty
Smak: głęboki, ale jednocześnie lekki, mocno czekoladowy z odrobiną cytrusów i kwiatów, lekko dymny
Palenie: od średniego po mocne
Przeznaczenie: najlepiej smakuje zaparzona w kawiarce i French Pressie
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 3 dni
Tanzania Utengule - Darvea kawa ziarnista specialty 1kg
Tanzania Utengule - Charakterystyka
Pochodzenie: Tanzania (Afryka)
Region: Utengule, Mbeya
Farma: Utengule Coffee Estate
Wysokość upraw: 1400 m.n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Bourbon
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 83,5
Obróbka: Myta
Rok zbioru: 2022
Stopień palenia: Średnie
Nuty smakowe: Aronia, czarna herbata, kakao
Zastosowanie: Espresso, pod filtr
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Tanzania Utengule - Darvea kawa ziarnista specialty 250g
Tanzania Utengule - Charakterystyka
Pochodzenie: Tanzania (Afryka)
Region: Utengule, Mbeya
Farma: Utengule Coffee Estate
Wysokość upraw: 1400 m.n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Bourbon
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 83,5
Obróbka: Myta
Rok zbioru: 2022
Stopień palenia: Średnie
Nuty smakowe: Aronia, czarna herbata, kakao
Zastosowanie: Espresso, pod filtr
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Tanzania Utengule - Darvea kawa ziarnista specialty 500g
Tanzania Utengule - Charakterystyka
Pochodzenie: Tanzania (Afryka)
Region: Utengule, Mbeya
Farma: Utengule Coffee Estate
Wysokość upraw: 1400 m.n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Bourbon
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 83,5
Obróbka: Myta
Rok zbioru: 2022
Stopień palenia: Średnie
Nuty smakowe: Aronia, czarna herbata, kakao
Zastosowanie: Espresso, pod filtr
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Kawa mielona Regionalna Manufaktura Kawy Kawa Gdańska 250g
Dostępność: duża ilość
Dostawa w: do tygodnia
25 740 99 96