
Producent
Stopień palenia
Skład
Zawartość kofeiny
Opakowanie
Rekomendowany sposób przygotowania
Kwasowość
Gorycz
Słodycz
Intensywność smaku
Profil smakowy
-
Czekolada, karmel, orzech (31)
-
Orzech, migdał, owoc (4)
-
Orzech, czekolada (12)
-
Śmietanka, orzech (4)
-
Czekolada (23)
-
Orzech (4)
-
Orzech, owoc (2)
-
Migdał, wanilia, owoc (4)
-
Czekolada, orzechy, owoce cytrusowe (4)
-
Migdał, wiśnia (4)
-
Karmel, czekolada (15)
-
Mleczna czekolada, karmel, żółte owoce, miód (3)
-
Czekolada, orzech, śliwka, suszone jabłko (4)
Pochodzenie ziaren
-
Brazylia, Indie (30)
-
Brazylia, Etiopia, Kolumbia (11)
-
Brazylia, Kolumbia (7)
-
Kolumbia, Indie (8)
-
Brazylia, Etiopia (2)
-
Etiopia (3)
-
Uprawy - województwo podkarpackie, lubelskie, podlaskie (4)
-
Brazylia, Kolumbia, Rwanda (4)
-
Brazylia, Meksyk, Indie (4)
-
Brazylia, Kolumbia, Kostaryka (4)
-
Brazylia, Etiopia, Meksyk (4)
-
Brazylia, Kolumbia, Indie (4)
-
Wietnam 50%, Brazylia 25%, Honduras 25% (3)
-
India Cherry 20%, Gwatemala 20%, Honduras 20%, Columbia 40% (6)
-
Brazylia, Rwanda (3)
-
Indie/ Kernataka (3)
-
Guatemala, region Santa Rosa (3)
Palarnia
Cena
-
od
do
Guatemala SHB - Darvea kawa ziarnista 1kg

Guatemala SHB - Charakterystyka
Pochodzenie: Gwatemala - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1350 - 1900 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 1/5
Intensywność smaku: 2/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Czekolada, przyprawy korzenne, orzechy, wanilia, cytrusy
Przeznaczenie: Pod espresso
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Guatemala SHB - Darvea kawa ziarnista 250g

Guatemala SHB - Charakterystyka
Pochodzenie: Gwatemala - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1350 - 1900 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 1/5
Intensywność smaku: 2/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Czekolada, przyprawy korzenne, orzechy, wanilia, cytrusy
Przeznaczenie: Pod espresso
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Guatemala SHB - Darvea kawa ziarnista 500g

Guatemala SHB - Charakterystyka
Pochodzenie: Gwatemala - Ameryka Środkowa
Wysokość upraw: 1350 - 1900 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Moc kofeiny: 1/5
Intensywność smaku: 2/5
Metoda obróbki: Na mokro
Stopień palenia: Średnio-mocne
Nuty smakowe: Czekolada, przyprawy korzenne, orzechy, wanilia, cytrusy
Przeznaczenie: Pod espresso
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
India Cherry AA - Darvea kawa ziarnista 1kg

India Cherry AA - Charakterystyka
Pochodzenie: Indie – Azja
Wysokość upraw: 500 - 1000 m n.p.m.
Gatunek: 100% Robusta
Moc kofeiny: 5/5
Intensywność smaku: 5/5
Kwasowość: 1/5
Metoda pozyskiwania: Na sucho
Palenie: Średnio-mocne, ciemny brąz
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
India Cherry AA - Darvea kawa ziarnista 250g

India Cherry AA - Charakterystyka
Pochodzenie: Indie – Azja
Wysokość upraw: 500 - 1000 m n.p.m.
Gatunek: 100% Robusta
Moc kofeiny: 5/5
Intensywność smaku: 5/5
Kwasowość: 1/5
Metoda pozyskiwania: Na sucho
Palenie: Średnio-mocne, ciemny brąz
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
India Cherry AA - Darvea kawa ziarnista 500g

India Cherry AA - Charakterystyka
Pochodzenie: Indie – Azja
Wysokość upraw: 500 - 1000 m n.p.m.
Gatunek: 100% Robusta
Moc kofeiny: 5/5
Intensywność smaku: 5/5
Kwasowość: 1/5
Metoda pozyskiwania: Na sucho
Palenie: Średnio-mocne, ciemny brąz
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Indonesia Sumatra Lintong - Darvea kawa ziarnista specialty 1kg

Indonesia Sumatra Lintong - Charakterystyka
Pochodzenie: Indonezja
Wyspa: Sumatra
Region: Lintong
Wysokość upraw: 1500 - 1800 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Typica
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 84,5
Obróbka: Wet Hulled
Rok zbioru: 2023
Stopień palenia: Jasny
Nuty smakowe: Kwiaty, opuncja, zielona herbata, czekolada
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Indonesia Sumatra Lintong - Darvea kawa ziarnista specialty 250g

Indonesia Sumatra Lintong - Charakterystyka
Pochodzenie: Indonezja
Wyspa: Sumatra
Region: Lintong
Wysokość upraw: 1500 - 1800 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Typica
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 84,5
Obróbka: Wet Hulled
Rok zbioru: 2023
Stopień palenia: Jasny
Nuty smakowe: Kwiaty, opuncja, zielona herbata, czekolada
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Indonesia Sumatra Lintong - Darvea kawa ziarnista specialty 500g

Indonesia Sumatra Lintong - Charakterystyka
Pochodzenie: Indonezja
Wyspa: Sumatra
Region: Lintong
Wysokość upraw: 1500 - 1800 m n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Typica
Jakość: Specialty
Punkty SCA: 84,5
Obróbka: Wet Hulled
Rok zbioru: 2023
Stopień palenia: Jasny
Nuty smakowe: Kwiaty, opuncja, zielona herbata, czekolada
Zastosowanie: Metody alternatywne
Dostępność: dostępny
Dostawa w: 4 dni
Kawa mielona smakowa z korzenia Mniszka Lekarskiego 150g Czekolada

Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 24 godziny
Kawa mielona smakowa z korzenia Mniszka Lekarskiego 150g Kawa

Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 24 godziny
Kawa mielona smakowa z korzenia Mniszka Lekarskiego 150g Orzech Laskowy

Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 24 godziny
Kawa mielona smakowa z korzenia Mniszka Lekarskiego 150g Wanilia

Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 24 godziny
Kawa mielona z korzenia Mniszka Lekarskiego z dodatkiem korzenia łopianu i lukrecji 150g

Dostępność: duża ilość
Dostawa w: 24 godziny
25 740 99 96
